EVENEMENTEN

“Once again, thank you so much for organizing such a fantastic afternoon – I’ll be sure to recommend you to others!”

Eva Caiden, Emerging Trends Lead, EMEA, Instagram

Street Art Museum Amsterdam biedt een innovatief en open platform, geschikt voor elke leeftijd en ieders smaak.

Street Games

Ontdek de verborgen hoeken van Amsterdam via SAMA’s met zorg ontworpen street games. Vind de verborgen werken in de stadsstraten en ontdek plekken waar je nog nooit geweest bent. SAMA’s street art games zijn geschikt voor alle leeftijden, toegankelijk voor kinderwagens en rollators! De games kunnen ook aangepast worden aan de wensen van scholen of bedrijven.

Evenementen

Street Art Museum Amsterdam brengt evenementen naar verschillende locaties in Amsterdam, het zorgt voor locatie-gebonden werken die ter plekke worden gemaakt en organiseert co-activiteiten! Volg wat we de afgelopen tijd hebben gedaan, en zie uit naar komende evenementen..

Exposities

In de expositieruimte van SAMA’s hoofdkantoor in Amsterdam Nieuw-West worden verscheidene exposities tentoongesteld door het jaar heen. De creatieve ruimte is beschikbaar voor opkomende artiesten en street art artiesten die hun werk willen delen met het publiek. Neem contact op om je ideeën met ons te bespreken!

Festivals

SAMA neemt deel aan lokale, nationale en internationale festivals. SAMA ontwikkelt interactieve workshops waarin de lokale omgeving centraal staat. Deze workshops zijn op maat gemaakt.

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • TripAdvisor - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

Street Art Museum Amsterdam
Immanuel Kanthof 1
1064 VR
Amsterdam

 

answers@streetartmuseumamsterdam.com

+31639482822