top of page

FOOD4SMILES

We willen in Amsterdam Nieuw-West een beweging starten over het belang van gezonde eerste 1000 dagen voor kinderen. Kunst is een perfecte manier om een open dialoog met elkaar aan te gaan, aanvullende inzichten op te halen, resultaten van het onderzoek te delen en meer zichtbaarheid aan ons project te geven. Daarom zijn we met verschillende gevestigde partijen in Amsterdam Nieuw-West een samenwerking aangegaan. Samen met de wijk ontwikkelen we een aantal kunstprojecten. De inzichten van het onderzoek worden ingezet voor de kunstprojecten en vice versa.

Het Street Art Museum Amsterdam in Nieuw-West kijkt samen met de buurtbewoners hoe een gezonde eerste 1000 dagen er voor hun kinderen uitziet.

 

Dit jaar worden verschillende workshops georganiseerd met de buurtbewoners en aan de hand hiervan gaat een gerenommeerd graffiti artiest in het najaar een kunstwerk maken in het Confucius-speelpark in Geuzenveld.

UPDATES: 

OUDER EN KIND ONTMOETINGSOCHTEND

Het kunst van inkt en rijstpapier

SAMA food4smiles 1000dagen eerste1000dag

Vier Seizoenen & Food4Smiles

Samen met Food4Smiles, SAMA team besloten om een ​​holistische benadering te volgen met een infusie van wetenschap om een programma voor de ouders en grootouders van de pasgeborenen te maken dat voor iedereen leuk zou zijn.

fred1.JPG

Engaging the community to share about the importance of children's nutrition

SAMA is pleased to announce the new collaboration with the Fred Foundation on the project Food4Smiles.

bottom of page