top of page

Urban Art Oase hoofdstuk 4: Silent Disco met Miss Samidi

Op 9 juni organiseerde SAMA de eerste Silent Disco voor jongeren binnen ons Urban Art Oase project! Met de Urban Art Oase brengen we laagdrempelige workshops, coaching sessies en activiteiten rondom Urban Leven en Urban Arts die aansluiten bij de interesses van de jeugd van Osdorp. In de afgelopen maanden hebben we al workshops voor Graffiti kunst met TeamBlazin en Spoken Word kunst met Lady General gehouden. Nu is het tijd voor Urban Dance!

DJ Miss Samidi kwam bij ons om een mooie vinyl set met een eclectische mix van hiphop, reggae, boogie en dubroots te draaien. SAMA en Miss Samidi werken al een aantal jaar samen in Nieuw-West. Als frequente gast van Red Light Radio, is Miss Samidi een erkend persoon in de muziekindustrie en ook de jonge generatie van Amsterdam weet haar te vinden. Onze jonge gasten kregen de kans om met haar de praten over haar muziek tijdens het evenement. Natuurlijk genoten ze er enorm van om te dansen op haar zomerse vibes set.

De Silent Disco vond plaats in het Huis van de Wijk 't Bloometje tijdens de Buitenspeeldag – een sportevenement en feestje voor jonge bewoners van de Blomwijckerbuurt en Wildemanbuurt. Bij het Huis van de Wijk 't Bloometje kreeg SAMA een dancefloor om op een veilige afstand met koptelefoons de silent disco te organiseren. De URBAN DANCE sessie van SAMA gaf de jongeren op dit buurtfeestje een kans om lekker los te gaan en te dansen. De mooie zomer vibes en beats van Samira hebben iedereen in beweging gebracht! De jongeren vonden ons evenement leuk en ze wilden niet dat het stopte.

Gelukkig gaan we verder met andere Urban Dance evenementen! De volgende Silent Disco sessies vinden plaats bij Station Wildeman- een nieuw initiatief van de Stichting Samen Wonen Samen Leven. Het is een plek waar bewoners, maatschappelijke organisaties en startende ondernemers elkaar treffen en samen creatieve projecten initiëren voor sociale verbinding, onderlinge ondersteuning en coöperatief-sociaal ondernemerschap. Bij onze volgende Urban Dance sessies maakt KEYS-ART (Metin Bagirgan aka @keys020) graffiti en worden de jongeren aangespoord om ook te experimenteren met graffiti!


Wil je aan onze volgende Graffiti & URBAN DANCE sessies deelnemen? Meld je in voor onze volgende Disco's in juni via onze website: https://www.streetartmuseumamsterdam.com/urban-art-oase

Volg URBAN ART OASE op Facebook en Instagram!

20 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


kalb gwen
kalb gwen
Aug 09, 2021

<a href="https://hqspoutpouch.cn/blog">stand up pouches packaging cape town</a>

<a href="https://hqspoutpouch.cn/blog">tomato ketchup pouch 1 kg online</a>

<a href="https://hqspoutpouch.cn/blog">plastic drink bag with spout</a>

<a href="https://hqspoutpouch.cn/company-profile.html">china food grade fruit squeeze spout pouch supplier</a>

<a href="hqspoutpouch.cn">Baby Milk Spout Pouch wholesale</a>

<a href="https://hqspoutpouch.cn/products/PRODUCTS_gid-0.html">china food grade fruit squeeze spout pouch manufacturer</a>

<a href="https://hqspoutpouch.cn/products/PRODUCTS_gid-0.html">aluminum foil Drinking Bag</a>

<a href="https://hqspoutpouch.cn/blog">wholesale cosmetic packaging bags</a>

Like
bottom of page