top of page

Urban Art Oase hoofdstuk 6: Urban Beats Producer

Op 16 juni organiseerde SAMA een workshop Urban Beats binnen het Urban Art Oase programma. Dit was het vervolg op de Spoken Word workshop door Lady General die plaatsvond op 5 maart in de Garage Notweg. Spoken word was de eerste van 4 workshops die SAMA tijdens de Urban Art Oase heeft gegeven. De Urban Art Oase workshops en activiteiten, zoals Urban Dance sessies geven rondhangende jongeren een positieve impuls om iets cool te doen in zijn vrije tijd en tijdens pandemie. Lady General begeleidde de jongeren door de beheersing van het maken van woordcomposities gebaseerd op de individuele teksten en stijlen van de deelnemers.


Bij onze vervolgworkshop op 16 juni bij het Station Wildeman hebben we de volgende stap gezet ­– het produceren van je eigen hiphop muziek en beat. Peter Oostinga van het Haags HipHop Centrum gaf de deelnemers basiskennis van eigen beats maken, samplen en het werken met productiesoftware.

De deelnemers van onze Urban Beats sessies waren van verschillende leeftijden en hadden verschillende niveaus van en ervaring met muziek productie. Het eerste deel van de workshop was gewijd aan een introductie van het maken van beats en de benodigde apparatuur voor beginners.


Het tweede deel had een diepgaande focus op het maken van samples, loops en technieken van het gebruiken van productiesoftware voor het intermediate niveau. De workshop werd afgerond met adviezen die de coach Peter Oostinga gaf over hoe verder te gaan met de muziekproductie. Onze deelnemer Daniel de Haan (15 jaar oud) zei: 'De workshop was een interessante, nieuwe ervaring. Ook heeft het mij een beter beeld gegeven van de producer wereld.'

De meer ervaren jongeren werden geinspireerd om een stap verder te gaan met hun muziek en om te oefenen. We zijn blij om samen aan dit project te hebben gewerkt met het Haags HipHop Centrum. Het Centrum geeft een ruim lesaanbod en opties om te oefenen in het gebieden van muziekproductie, dansen en graffiti. We kijken ernaar uit om samen te werken om de andere mogelijke spannende projecten rondom Urban Leven, Graffiti en HipHop subcultuur.


Onze activiteiten van Urban Art Oase vonden plaats op het Station Wildeman die ons de ruimtes aanbiedt voor elk evenement.


Volg Urban Art Oase op Instagram en Facebook!


23 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


kalb gwen
kalb gwen
Aug 09, 2021

<a href="https://hqspoutpouch.cn/blog">plastic drinking water spout bag</a>

<a href="https://hqspoutpouch.cn/blog">oilily flat cosmetic bag package</a>

<a href="https://hqspoutpouch.cn/blog">Customized mango sauce pouch</a>

<a href="https://hqspoutpouch.cn/company-profile.html">transparent stand up pouch purple packaging</a>

<a href="hqspoutpouch.cn">aluminum foil Plastic Drinking Water Bag</a>

<a href="https://hqspoutpouch.cn/products/PRODUCTS_gid-0.html">mango habanero wing sauce pouches</a>

<a href="https://hqspoutpouch.cn/products/PRODUCTS_gid-0.html">liquid fresh milk packaging pouch</a>

<a href="https://hqspoutpouch.cn/blog">plastic beverage spout bag</a>

Like
bottom of page