top of page

Urban Art Oase hoofdstuk 3: TeamBlazin Old Skool GraffitiThird appointment of the cycle of activities Urban Art Oase proposed by SAMA during March with the workshop of graffiti and spray can and the presence of the guest artist TeamBlazin, already guest of the last workshop of Calligraffiti!

 

Afgelopen vrijdag was het alweer tijd voor de derde workshop van de Urban Art Oase die SAMA dit voorjaar organiseert om jongeren tijdens corona toch perspectief te bieden op wat leuks! De workshop werd weer gegeven door TeamBlazin en draaide om graffiti. Graffiti zit natuurlijk in het DNA van SAMA en dit was een prachtige manier om de jeugd uit Nieuw-West er kennis te mee laten maken.


De Stadsboerderij Osdorp was weer de perfecte plek om op een van de eerste mooie dagen van het jaar in de buitenlucht de workshop te geven. Jongeren uit de buurt konden op een groot zeil hun techniek oefenen en een introductie krijgen in graffiti. Ze leerden een tag te maken, hoe verschillende caps en verschillende kleuren werken, en nadat ze een uurtje geoefend hadden op het zijl, kreeg iedere deelnemer een canvas waarop ze een kunstwerk konden dat ze na afloop mee naar huis namen als aandenken.


Felle kleuren en mooie creaties van de jongeren trokken de aandacht van

voorbijgangers en natuurlijk konden zij het niet laten om ook een spuitbus op te pakken. De positieve en creatieve sfeer werkte uitnodigen en er zijn al plannen om in de zomer een nog grotere workshop te organiseren bij de Stadsboerderij voor de jongeren in de buurt.Helaas was dit de laatste workshop die SAMA voorlopig organiseert onder het Urban Art Oase programma, maar het smaakt naar meer en we weten zeker dat we in de zomer weer in de buurt te vinden zijn voor de jongeren! Hou dus vooral onze website en social mediakanalen in de gaten als je van de zomer mee wilt doen!

44 views0 comments

Comments


bottom of page